Nekaj informacij o spremembah pri plačilih

Novice

15. 2. 2012

Ker smo z novim letom vzpostavili manjše spremembe pri plačilih in obračunu porabe vode, smo vam pripravili še nekaj dodatnih informacij, ki vam bodo v pomoč oziroma v pojasnilo.

Ker vas zanima…

…Zakaj se zneski na decembrskih in januarskih položnicah razlikujejo od dejanskega stanja?

 

S prehodom na spremenjen informacijski sistem s 1.1 2012 smo v Kovodu pričeli z obračunavanjem obveznih akontacij za predvideno porabo vode, v kolikor vodomera ni možno odčitati. Akontacija je postavljena glede na vašo povprečno porabo vode. Če želite, da vam obračunamo porabo glede na dejansko stanje, nam to sporočite.

 

Sledite porabi

Na spletni strani podjetja Kovod je nameščena nova aplikacija Komunala Info, s katero uporabniki vode sami sledijo porabi vode, popisom števcev, izstavljenim računom in drugim informacijam. Na strani www.kovodpostojna.si poiščite na desnem robu gumb »Komunala Info« in sledite navodilom.

 

Sprememba tudi pri datumu izdaje računa.

 Odjemalci, ki so prejemali račun z datumom 15. ali 21. v mesecu, bodo po novem dobili račun z datumom 30. oziroma 31. v mesecu, tako da bo tudi rok plačila premaknjen na 15. v mesecu.

 

Še več informacij o novostih najdete v zloženki, ki jo je Kovod Postojna poslal vsem uporabnikom pred novim letom. Sicer pa vam je na voljo tudi naša spletna stran www.kovodpostojna.si in telefonske številke 05 7000 780 ter 041 310 070.

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje

 

 

 

 

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami