Nagovor direktorja

Izzive bomo vestno izpolnjevali tudi v prihodnje

 

Kolektiv podjetja Kovod Postojna, d.o.o. si vsakodnevno prizadeva za skrb in odgovorno ravnanje na področju vseh dejavnosti, s katerimi smo svojim uporabnikom nenehno na voljo.

Izvedene aktivnosti in projekti ter vsakodnevne dejavnosti našega podjetja so izkaz našega uspešnega delovanja. Vsi zaposleni se trudimo odgovorno uresničevati svoje poslanstvo ter zagotavljati učinkovite storitve.

Uporabniki ste naše največje vodilo za uspešno, zagnano in kakovostno delo, zatorej smo hvaležni za vse vaše posredovane informacije, vprašanja, pobude in izražene potrebe, kar nam predstavlja dodatne usmeritve in izzive, ki jih bomo vestno izpolnjevali tudi v prihodnje. Želimo si medsebojnega dialoga, vzdušja naravnanega v smeri pozitivnih rešitev in prijetnih odnosov.

Glede na to, da je naša nenehna in obenem poglavitna skrb nemotena in kakovostna oskrba s pitno vodo, so naše želje tudi v prihodnje precej skromne, a zelo pomenljive… Želimo si spoštljivega odnosa in odgovornega ravnanja z našo nenadomestljivo dobrino – pitno vodo ter obenem uresničitev vseh zastavljenih projektov in prizadevanj, ki v tem trenutku potekajo za dodatne izboljšave tega področja.

S pomočjo vas, cenjeni uporabniki, bo naše delo še bolj učinkovito, naša voda pa še bolj varna in kakovostna!

David Penko, direktor

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami