PODPIRAMO LOKALNO DOGAJANJE IN PROJEKTE

Novice

4. 8. 2016

Kovod Postojna, d.o.o. podpira dogodke in projekte v lokalni skupnosti, predvsem ko gre za povezovanje lokalnih deležnikov in organizacij, kar nedvomno prispeva k pestrim vsebinam, boljši ponudbi in nenazadnje medsebojnemu povezovanju in vzajemnem sodelovanju.

Podjetje Kovod se je na povabilo pobudnikov odzvalo tudi na sodelovanje pri projektu KJE JE PROSTOR V POSTOJNI?, kiopozarja na neizkoriščen prostorski potencial mesta, na neizkoriščen potencial ljudi, ki brez prostora ne morejo polno delovati, ter na neizkoriščen potencial skupnosti, če ta nima priložnosti sodelovati. Gre za enomesečno dogajanje (od 16. avgusta do 17. septembra), ki bo postojnskim ulicam povrnilo staro slavo, življenje in utrip, kakršnega si zasluži. Projekt bo v tem času ponudil priložnost tistim, ki imajo dobre ideje kaj lahko doprinesejo v ponudbo na Tržaški ulici in s svojo kreativno energijo oživili Postojno.

Naj predstavitev, ki jo Kovod Postojna, d.o.o. pripravlja ob tej priložnosti ostane še nekaj časa skrivnost, vsekakor pa bo presenečenje za mimoidoče atraktivno in zabavno ter predvsem primerno za vroče poletne dni.

 

Več o projektu: http://boreo.si/aktivnosti/skupne-akcije/kje-je-prostor-v-postojni

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami