Voda, nepogrešljiv del športne aktivnosti

Novice

17. 7. 2017

 

Kot skrbniki vodovodnega sistema se nenehno trudimo opominjati na to, kako pomemben vir je naša pitna voda. Voda je nepogrešljiv del našega vsakdana, potrebujemo jo za svoj obstoj in zdrav vsakdan, zato jo moramo varovati in z njo varčno ravnati.

Ker se vročina v teh poletnih dneh nenehno stopnjuje oziroma ne popušča, vas s tokratno objavo želimo opomniti na vse pozitivne učinke, ki jih ima pitje vode na naše telo.

Redno pitje vode namreč poveča našo zbranost in odpornost proti raznim boleznim, poskrbi za odstranitev škodljivih snovi iz našega telesa. Pripomore k boljši psihični in telesni kondiciji ter zdravemu videzu kože. Pomaga premagovati stres in glavobole in še in še. Predvsem pa je v poletnem času voda pomembna zaradi hidracije telesa.

 

Kot podjetje, v katerem vsakodnevno skrbimo za nemoteno in kakovostno vodooskrbo, radi pristopimo tudi k lokalnim projektom in pobudam. Sploh pri športnih aktivnostih voda ne sme manjkati. Tudi letos bomo zatorej skrbeli za osvežitev in vodo tekačev, ki bodo sodelovali na Postojnskem teku, z veseljem pa smo podprli tudi pobudo nogometnega kluba Postojna, ki je letos prevzelo v upravljanje športna igrišča pri Epicentru, kjer se vršijo treningi, turnirji ter ostali nogometni dogodki, na voljo pa je tudi odbojkarsko igrišče na mivki ter prijeten prostor za druženje in ostale športne aktivnosti na prostem. Da bodo bili obiskovalci športnih igrišč med in po vadbi deležni vodne osvežitve, smo v bližini zagotovili tekočo vodo.

 

 

Sicer pa bomo v poletnih tednih, ki sledijo, prisotni na kar nekaj dogodkih, ki se bodo vršili v naši bližini, a o tem več kmalu…

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami