Podjetju Kovod dodeljena certifikata kakovosti za učinkovito vodenje podjetja in skrb za okolje

Novice

19. 7. 2017

Podjetje Kovod Postojna, d.o.o. je bilo v preteklem mesecu deležno zunanje presoje kakovosti procesov podjetja, v okviru katere je pridobilo certifikata kakovosti ISO 9001:2015 ter  ISO 14001:2015. Certifikata kakovosti, pridobljena po novih standardih, sta dodaten dokaz o učinkovitem vodenju podjetja in skrbi za okolje. 

 

»Certificiranje je postopek, s katerim dokazujemo skladnost svojega poslovanja z zahtevami standarda.  Nenehno izboljševanje standardov kakovosti, ki je nujen del našega poslovnega procesa, v podjetju Kovod Postojna izvajamo tudi sami – preko notranje presoje, s katero preverjamo, ali so zadani cilji uresničeni ali ne. Znova potrjena oziroma pridobljena certifikata odsevata tudi našo uspešnost in trajno usmeritev k profesionalnemu in doslednemu načinu izvajanja naših dejavnosti, za kar se bomo znotraj podjetja, skupaj z vsemi sodelavci, trudili tudi v prihodnje.« (direktor David Penko)

 

S prejetim certifikatom ISO9001 v podjetju dokazujemo zavezo kakovosti in zadovoljstvu odjemalcem ter sledimo načelom kot so osredotočenost na odjemalce, vključenost zaposlenih, vzajemno koristni odnosi z dobavitelji, nenehno izboljševanje, odločanje na podlagi dejstev…

 

 

 

Za svojo ozaveščenost in odgovornost do okolja oziroma za področje vzpostavljenega sistema ravnanja z okoljem smo prejeli tudi certifikat ISO 14001,  ki zajema obvladovanje okoljskih vidikov naših dejavnosti in obsega izpolnjevanje zakonskih zahtev, učinkovito izkoriščanje virov ter preprečevanje onesnaževanja okolja.

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami