Znanje radi ponesemo med ljudi

Novice

16. 5. 2018

Današnji dan smo preživeli v prijetni družbi obiskovalcev in razstavljavcev, ki so sodelovali na Paradi učenja – dogodku, ki ga je v tednu vseživljenjskega učenja pripravila Ljudska univerza Postojna.

Ker smo dnevno radi v stiku s svojimi uporabniki in se zavedamo pomena nenehne komunikacije, ki prispeva k ozaveščanju, informiranosti ter nenazadnje izobraževanju, nam udeležba na tovrstnih dogodkih veliko pomeni. Radi sprejemamo vaše kritike, pohvale in predloge, saj ste prav uporabniki vodilo in motiv za naše dobro delo.

Veseli smo bili obiskovalcev, ki so se ustavili na naši stojnici, z nami poklepetali in nas kaj povprašali. Tudi tokrat je največ pozornosti pritegnil naš simpatičen škrat Vodko (izobraževalni projekt za naše najmlajše uporabnike), ki je za mimoidoče pripravil sladko popotnico, nekaj izobraževalno-zabavnega gradiva ter povabilo na bližajoči se Vodkov zabavni dan (dan druženja, zabave in učenja, ki bo potekal 12.6. (v Pivki) in 13.6. (v Postojni)). Predlogi obiskovalcev, ki so podajali imena za novo učno pot, ki se bo vzpostavila na čistilni napravi Postojna, so bili tudi nagrajeni. Sicer pa so tovrstne prireditve vedno priložnost za nova sodelovanja in nove ideje.

 

Spremljajte nas tudi na dogodkih, na katerih bomo prisotni v poletnih mesecih.

 

 

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami