Nepozaben Vodkov zabavni dan!

Novice

15. 6. 2022

To je bil Vodkov zabavni dan! Dan, ki smo si ga po dveh letih premora vsi tako zelo želeli in ga včeraj v Pivki ter danes v Postojni preživeli v najboljši družbi in najlepšem vzdušju.
Bilo je poučno, zabavno in nepozabno! Škrat Vodko, izobraževalni lik podjetja Kovod Postojna, je v svojo družbo uspel privabiti okrog 1000 šolarjev in vrtčevskih otrok. Veseli in ponosni smo na svoje najmlajše uporabnike, predvsem pa na zaupanje in prepoznavnost našega izobraževalnega lika, ki nas povezuje s številnimi lokalnimi deležniki.

Hvala občinama Postojna in Pivka, ki podpirata naš dogodek. V Pivku je z nami zaplesal podžupan Boris Rebec, v Postojni pa tudi župan Igor Marentič, direktorica občinske uprave Marina Rebec ter podžupan Andrej Berginc. Predvsem pa hvala vsem sodelujočim (PGD Postojna, PGD Pivka, DINA PIVKA, Center za krepitev zdravja ZD Postojna, Policijska postaja, Publikus, Zmajčkova telovadba), ki so s svojimi predstavitvenimi vsebinami med otroke ponesli pomembna znanja in informacije. Dogajanje je oba dneva popestril in ogrel priljubljeni Dejan Dogaja.

Naslednje leto zagotovo ponovimo!

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami