Delna zapora ceste – Cankarjeva ulica Postojna

Motnje na sistemu

11. 10. 2013

Obveščamo prebivalce občine Postojna, da se bo izvajala obnova odseka javne kanalizacije na Cankarjevi ulici v Postojni na odseku med jaškoma nasproti Cankarjeve 4 (križišče s Prešernovo) in Cankarjeve 10.

 

Zaradi same izvedbe del v času sanacije bo izvedena polovična zapora cestišča Cankarjeve ulice, moten bo promet na navedenem območju in uporaba  parkirnega prostora pri občini in na Prešernovi ulici.

 

Dela se bodo začela 14.10.2013 in trajala predvidoma petnajst dela možnih dni brez padavin.

 

Prosimo vas, da v času obnove kanalizacije v okolici gradbišča upoštevate prometno signalizacijo in navodila izvajalca del.

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

 

 

Obveščamo uporabnike pitne vode iz vodovodnega sistema Ilirska Bistrica – naselje Suhorje, da je zaradi obilnih padavin pitna voda kalna, zato jo je potrebno pred uporabov  prehrambne namene prekuhavati. Ukrep velja do preklica.

 

Ko voda zavre, naj burno vre še 3 minute. Tako pripravljeno vodo hranite v hladilniku v isti posodi, kot ste jo prekuhavali, uporabljate jo lahko 24 ur, izjemoma do 48 ur.

Če je voda motna, moramo pred prekuhavanjem odstraniti večino delcev. To dosežemo z usedanjem in nato filtriranjem skozi več plasti – na primer prelikane tkanine ali skozi čist papirnat filter.

 

Navodilo za prekuhavanje vode je v celoti objavljeno na spletni povezavi klik dodatne informacije dobite na  telefon 05/7000-780 ali 041/310-070.

 

Prosimo za razumevanje.

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami