Ukrep prekuhavanja pitne vode – vod. sistem Postojna – Pivka, Oskrbovalno območje Strane – Hruševje –Šmihel

Motnje na sistemu

22. 3. 2013

Kovod Postojna, d.o.o. obvešča uporabnike pitne vode iz Vodovodnega sistema Postojna – Pivka, Oskrbovalno območje Strane – Hruševje –Šmihel, da je zaradi povečane motnosti v sistemu in onesnaženja v omrežju, potrebno vodo za prehranske namene obvezno prekuhavati v naslednjih naseljih: Hruševje, Slavinje, Malo Ubeljsko, Razdrto, Rakulik in Sajevče ter dodatno Mala Brda,Velika Brda in Brezje.
Navodilo za prekuhavanje vode dobite na povezavi http://www.kovodpostojna.si/materiali/priloge/slo/navodila-za-prekuhavanje-vode_11.pdf,  dodatne informacije pa na telefon 05/7000-780 ali 041/310-070.

Hkrati tudi obveščamo porabnike vode v naseljih Brezje in Mala Brda, da je zmanjšan tlak v vodovodnem omrežju, zaradi preusmeritve napajanja.  

Hvala za razumevanje.
 

Motnje na sistemu

20. 3. 2013

Obveščamo uporabnike pitne vode iz Vodovodnega sistema Postojna – Pivka,Oskrbovalno območje Strane – Hruševje –Šmihel, da je zaradi povečane motnosti v sistemu, potrebno vodo za prehranske namene obvezno prekuhavati v naslednjih naseljih: Hruševje, Slavinje, Malo Ubeljsko, Razdrto, Rakulik in Sajevče.

 

Navodilo za prekuhavanje vode dobite na spletni strani http://www.kovodpostojna.si/materiali/priloge/slo/navodila-za-prekuhavanje-vode_11.pdf, dodatne informacije pa na  telefon 05/7000-780 ali 041/310-070.

 

Prosimo za razumevanje.

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami