Kaj je komunala.info?

Novice

19. 10. 2012

 

Komunala.info je informativna spletna aplikacija, ki uporabniku  na enem mestu omogoča spremljanje vseh podatkov  o vodnem priključku.

Storitev je za uporabnika  brezplačna. Vsakdo, ki se prijavi v sistem, pa je potem nenehno na tekočem z informacijami o stanju števca, na enem mestu lahko pregleda izstavljene in plačane račune, ki jih tudi prejme v elektronski obliki. Na takšen način sami krojite porabo vode in skrbite za domači proračun.

Kako je s prijavo?

Prijava v sistem ni zapletena. Prek naše spletne strani www.kovodpostojna.si, s klikom na gumb komunala.info, ki se nahaja v desnem robu strani, vstopite v aplikacijo, kjer v prvem koraku izberete področje bivanja, v drugem  ponudnika –Kovod Postojna, v tretjem pa vpišete šifro stranke in odjemnega mesta, ki ju najdete na položnici. V nadaljevanju vas čaka še izbira uporabniškega imena in gesla, s katerima po prijavi in potrditvi  prijave, v aplikacijo tudi vstopate.

Ob vsakem koraku so tudi podrobnejša navodila, tako da večjih težav uporabniki ne bi smeli imeti, vsekakor pa lahko, če se kje zatakne pokličete na (prosim vpiši ustrezno telefonsko številko) ali pišite na info@kovodpostojna.si

SMS in e-novice

Naj vas še enkrat spomnimo, da se prek naše spletne strani lahko brezplačno prijavite  na prejemanje sms ali e-novic, prek katerih boste obveščeni o vseh delih na vodovodnem omrežju in prekinitvah dobave vode.

Prijeten dan,

Kovod Postojna.

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami