V Pivki delajo na polno

Novice

14. 5. 2013

Konec aprila se je v občini Pivka začela izvedba projekta izgradnje kanalizacijskega in vodovodnega omrežja. Dela so v tem trenutku v polnem teku. Delavci podjetja Grafist d.o.o. iz Kopra izvajajo dela na območju Hrastja ter med Selcami in Petelinjami, predstavniki CGP d.d. iz Novega mesta pa polagajo cevi na lokalni cesti med Radohovo vasjo in Klenikom ter na Snežniški ulici. Podjetje Hidrotehnik d.d. iz Ljubljane izvaja dela na območju Prečne ulice v Pivki.

 

Predvideno je, da bodo dela ob državni cesti Selce – Petelinje končana do konca maja, dela, ki potekajo na območju Hrastja, pa naj bi se zaključila 30. junija. Konec junija se načrtuje tudi dokončanje del na območju Snežniške ulice ter Kolodvorske ulice proti Javorniški ulici in naprej do lokacije nove ČN Pivka.

 

Operacijo, ki se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja okoljske in prometne infrastrukture za obdobje 2007-2013, razvojne prioritete: »Varstvo okolja – področje voda«; prednostne usmeritve: »Odvajanje in čiščenje komunalnih odpadnih voda«, delno financira Evropska unija s sredstvi  Kohezijskega sklada, so sporočili z Občine Pivka.

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami