S Kovodom v pomlad

Novice

12. 3. 2014

Pred nami so najlepši dnevi v letu, prihaja pomlad, z njo pa toplejši dnevi in uživanje na prostem. V podjetju Kovod Postojna bomo s pomladanskimi dnevi še dodatno zavihali rokave, saj nas čaka še veliko dela na projektu Čista Ljubljanica, s katerim bomo v prvi fazi poskrbeli za dokončno  ureditev čiščenja odpadnih voda v občini Pivka in Postojna. Dela na izgradnji kanalizacijskega omrežja in čistilnih naprav, v bodoče pa tudi obnova vodovodnega sistema, bodo nemalokrat zmotila dobavo vode. In ker se zavedamo, da želite biti uporabniki čim bolje obveščeni o vseh zadevah povezanih s pitno vodo,  vas vnovič pozivamo, da izkoristite hitro in brezplačno storitev obveščanja prek SMS obvestil.

Prijava na brezplačno prejemanje SMS obvestil je preprosta. Na naši spletni strani  www.kovodpostojna.si, desno spodaj, kliknite na gumb » Naročite se na obveščanje«, in izberite SMS obvestila.  Prek teh boste najhitreje obveščeni o vsem kar morate vedeti, ko gre za pitno vodo.

Med novimi naročniki na SMS obvestila, ki se bodo nanje prijavili od 12. do 22. marca, ko obeležujemo svetovni dan voda, bomo izžrebali 10 prejemnikov ličnih brisač in bidonov za vodo. 

Nagrajenci bodo o prevzemu nagrade obveščeni prek e-pošte ali telefona.

Prijetno pomlad,

vaš Kovod Postojna

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami