NAJBOLJŠIH DESET FOTOGRAFIJ FOTONATEČAJA

Novice

1. 1. 2015

Z iztekajočim se letom se je zaključil Kovodov nagradni fotografski natečaj 'Voda v jeseni', ki je trajal od 20. oktobra do 24. decembra 2014.

V prvem delu tekmovanja, ki je potekal od 25. do 31. decembra, so vse prejete fotografije ocenjevali obiskovalci družbenega omrežja Facebook. V drugi del ocenjevanja, ki bo potekal v prvi polovici januarja in ga bo ocenjevala strokovna komisija v sestavi fotografskega poznavalca ter dveh predstavnikov Javnega podjetja Kovod Postojna, se je uvrstilo deset najboljših fotografij po izboru splošne javnosti.

Strokovna komisija bo izbrala zmagovalno ter drugo in tretje uvrščeno fotografijo. Najboljših deset fotografij bo po končanem natečaju razstavljenih, ob tej priložnosti bo potekal tudi dogodek z razglasitvijo zmagovalca fotonatečaja in predstavitvijo fotografij. Zaključna prireditev oziroma odprtje razstave z razglasitvijo zmagovalca bo predvidoma v drugi polovici januarja 2015.

Vsem avtorjem, ki so sodelovali na fotonatečaju se organizator lepo zahvaljuje, saj je bila udeležba precejšnja, vse fotografije pa so bile izjemno estetske, privlačne in so predvsem lepo ponazarjale lepote vode.

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami