NAGRADNI IZLET SO SI PRISLUŽILI UČENCI OŠ KOŠANA

Novice

6. 2. 2015

Podjetje Kovod Postojna, ki je v januarju po šolah in vrtcih v občini Postojna in Pivka izvajalo zanimive učne urice, katerih namen je bil otroke preko številnih zabavnih in poučnih aktivnosti seznaniti z nekaterimi ključnimi dejstvi o boljši skrbi za našo čisto pitno vodo, je izmed vseh prejetih izdelkov, ki so jih malčki in učenci skrbno izdelali v ta namen, izbralo najbolj izviren in privlačen izdelek.  Obljubljeno nagrado – zabaven izlet so si s podobo škratka Vodka iz krep papirja prislužili učenci nižje stopnje iz osnovne šole Košana, ki bodo v februarju deležni ledene zabave na drsališču v Postojni ter prijetnega druženja ob pogostitvi.

Sicer pa je v nagradnem natečaju sodelovalo skoraj vseh 32 obiskanih oddelkov in razredov, ki so na podjetje naslovili res zanimive plakate, ki ponazarjajo zavedanje otrok, kako radi pijejo vodo ter kako skrbno se ji posvečajo v svojem vsakdanu, kar je bil tudi glavni namen tega projekta. Vsi prejeti izdelki otrok in učencev so torej edinstveno lepi, zato se podjetje ob tem vsem šolam in vrtcem zahvaljuje za sodelovanje ter poslane utrinke, ki bodo trajen spomin na prijetno preživete urice v njihovi družbi.

Naj bo otroška razigranost, obenem pa tudi njihova zavzeta skrb za našo pitno vodo tudi vsem nam zgled, kako postopati v vsakdanjem življenju ter prispevati k spoštovanju in ohranjanju le-te. Otroci so namreč najbolj iskren in neposreden zgled, ki jim je vredno slediti ter namenjati ustrezno pozornost in posredovanje znanja.

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami