KOVOD V PRIJETNI DRUŽBI VDC POSTOJNA

Novice

13. 4. 2015

Nov delovni teden smo predstavniki podjetja Kovod začeli v posebno prijetni družbi.  Ponedeljkovo dopoldne smo namreč preživeli v varstveno delovnem centru Postojna, kjer smo se skupaj z radovednimi udeleženci pogovarjali o vodi, seznanili z njenimi značilnostmi, njeni poti do naših pip, o naših vsakodnevnih navadah, varčevanju …

Povabilu, ki ga je prejel naš vodni škrat Vodko, smo se z velikim veseljem odzvali ter se vnovič prepričali, kako nepogrešljiva je voda v našem vsakdanu, saj je pravzaprav marsikatera naša aktivnost vezana ravno na vodo. Vodo uporabljamo v gospodinjstvu, z njo kuhamo, se umivamo, skrbimo za rastline in jo seveda pijemo. Veliko spodbud kar se pitja vode tiče namenjajo tudi v VDC Postojna, kjer so med drugim tudi del projekta Zdrav življenjski slog. Fantje in dekleta se zavedajo pomena pitja zadostnih količin vode, opustili so pitje sokov, s skrbim ravnanjem pa tudi vsakodnevno izkazujejo spoštljiv odnos do vode.

V počastitev svetovnega dneva zemlje (22. aprila), ki ga bomo obeležili v prihodnjem tednu in v zavedanju, da je voda nepogrešljiva tudi za nova življenja naših rastlin, smo predstavniki podjetja Kovod, v družbi v.d. direktorja Davida Penka, ob tej priložnosti z dobrovoljnimi fanti in dekleti izkoristili sončen pomladni dan ter posadili tudi semena fižola in graha, ki ga bodo udeleženci vsakodnevno pridno zalivali in pridelali kalčke ter nas v jeseni morebiti povabili celo na enolončnico.

Tovrstnih pobud in druženj se v podjetju z veseljem udeležimo, saj gre za širjenje našega poslanstva in sicer ozaveščanje svojih uporabnikov ter vsakodnevni prikaz aktivnosti, ki odražajo spoštljivost do naše pitne vode.

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami