Škrat Vodko izžrebal prvi nagrajenki

Novice

30. 4. 2015

Na naši priljubljeni spletni strani (www.vodko.si), kjer škrat Vodko na prijazen način seznanja in opominja o vseh pomembnejših dejstvih, vezanih na vodo in pridobivanje ter varovanje le-te, je v mesecu marcu in aprilu potekala nagradna igra. Zahvaljujemo se vsem, ki ste poslali svoje odgovore na nagradno vprašanje 'Katera dva pomembna svetovna dneva, posvečena varovanju naših voda in zemlje, obeležujemo v marcu in aprilu?'Pravilni odgovor se glasi: 22. marec – svetovni dan voda, 22. april – svetovni dan zemlje.

Ker je bilo to prvo v nizu nagradnih vprašanj, ki bodo redno objavljena na tej spletni strani, smo se na podjetju Kovod odločili, da nagrado podelimo dvema izžrebancema.


Največ sreče sta tokrat imeli ŠPELA ISKRA in SUZANA ŠANTEJ.


Obema nagrajenkama čestitamo in sporočamo, da ju bo v poštnih nabiralnikih kmalu presenetilo Kovodovo darilo.

Sicer pa vabljeni, da še naprej spremljate našo spletno stran www.vodko.si, saj vas kmalu čakajo nove nagradne igre in nova nagradna presenečenja.

 

 

 



 

Novo nagradno vprašanje…

Veseli smo tople pomladi, ko nas razvaja prijetno sonce in dolgi dnevi. V tem času skrbimo za zalivanje svojih vrtov, gojimo nove rastline, uživamo več sadja in zelenjave, postajamo bolj žejni…

IMAŠ KAKŠNO IDEJO, KAKO LAHKO PRI SVOJIH VSAKODNEVNIH OPRAVILIH IN NAVADAH VARČUJEMO Z VODO? Piši nam! Hvaležni ti bomo za vsak predlog in nasvet.

Tvoje odgovore Vodko pričakuje do 30. junija 2015 in sicer na naslov info@kovodpostojna.si ali Kovod Postojna, d.o.o., Jeršice 3, 6230 Postojna. Med vsemi prispelimi odgovori bomo izžrebali nagrajenca, ki bo prejel Kovodovo darilo.

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami