David Penko potrjen za direktorja podjetja Kovod

Novice

1. 7. 2015

Občinski svet Občine Pivka je že v marcu sprejel sklep, ki je potrdil Davida Penka, do sedaj sicer vršilca dolžnosti direktorja, za direktorja podjetja Kovod Postojna. Soglasno so na svoji zadnji seji v maju imenovanje potrdili še postojnski svetniki.

David Penko torej nadaljuje s svojim zagnanim delom in načrti ter cilji, ki jih je pričel v preteklem letu, in bo funkcijo direktorja podjetja Kovod Postojna zastopal do druge polovice leta 2018.

In kako direktor komentira svojo vlogo oziroma funkcijo, ki jo ima v podjetju: »Po naravi sem človek, ki mu ni vseeno, kaj se dogaja v okolici in tudi v širšem prostoru. S prevzemom vodenja podjetja Kovod Postojna, d.o.o. nase prevzemam veliko odgovornost za našo vsakodnevno dobrino, ki je osnovna pravica vseh naših uporabnikov, torej občanov in občank Postojne in Pivke. S svojim delom bom namreč skušal izboljšati osnovne pogoje za življenje, v kar sodi nemotena oskrba z neoporečno pitno vodo ter kvalitetno odvajanje in čiščenje odpadne vode. Poslovanje podjetja se je v zadnjih letih občutno izboljšalo. V podjetju si prizadevamo izvajati kakovostne in zanesljive storitve, poslovati transparentno ter okolju prijazno. Vsekakor pa nas čaka še veliko dela, predvsem se bomo v prihodnosti še bolj osredotočali na naše uporabnike, tako na občane in občanke kot tudi na gospodarske subjekte, razvijali pripadnost in lojalnost zaposlenih, vlagali v znanje in zagotavljali socialno varnost naših zaposlenih.«

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami