ŠKRAT VODKO PRAZNUJE SVOJ PRVI ROJSTNI DAN

Novice

10. 12. 2015

Danes, 10. decembra ima podjetje Kovod prav posebnega slavljenca in sicer svoj prvi rojstni dan praznuje Škrat Vodko, ki ga je vodstvo javnosti na novinarski konferenci predstavilo pred natanko enim letom.

Priljubljena maskota škrata, ki opominja na pomen pitja vode in skrbi za čisto vodo ter okolje, je v zadnjem letu postala naša vsakodnevna spremljevalka. Figura škrata Vodka se namreč nahaja v javnih ustanovah po občinah Postojna in Pivka, njegovi učni urici o vodi je prisluhnilo več kot 1100 otrok,  postal je spremljevalec in pobudnik številnih naravovarstvenih delavnic, kot glavni junak nastopa v čisto svoji zgodbici, dobro obiskana pa je tudi njegova poučna in zabavna spletna stran.

Glede na izkušnje in doživetja ter učinke preteklega leta, bo Škrat Vodko poslanstvo podjetja Kovod, ki si prizadeva za ozaveščanje širše javnosti o skrbi za čisto pitno vodo, v našem prostoru širil tudi v prihodnje in sicer preko aktivnosti, ki bodo spodbujale odgovorno ravnanje in opominjale na dejstva ter informacije, ki se navezujejo na okolje, ki nas obdaja.

Kot se za rojstnodnevno slavje spodobi je tudi Škrat Vodko povabil na torto… tokrat kar svoje sodelavce, ki si vestno prizadevajo za vse aktivnosti, ki prispevajo k nemoteni oskrbi s čisto pitno vodo v občinah Postojna in Pivka ter skrbijo tudi za vse ostale dejavnosti podjetja, ki so del našega vsakdana.

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami