ŠKRAT VODKO PREŽIVEL ŠOLSKO DOPOLDNE V BUKOVJU IN ŠMIHELU

Novice

4. 2. 2016

Današnji dan je bil za Škrata Vodka še posebej čaroben. V idiličnem zimskem jutru se je poln pričakovanj Vodko znova odpravil v šolo, med učence.

Tudi v letošnjem letu bodo namreč učenci osnovnih šol v občinah Postojna in Pivka, v organizaciji podjetja Kovod Postojna, deležni poučnih uric oziroma naravoslovnih delavnic, ki bodo na simpatičen in praktičen način utrdile znanje učencem ter poudarile pomen nepogrešljive vsakodnevne dobrine – vode.

Prvo šolsko dopoldne v tem letu je Vodko preživel med učenci podružnične šole v Bukovju (Občina Postojna) ter podružnične šole v Šmihelu (Občina Pivka). Šolske ure med učenci 1., 2., 3. in 4. razreda so bile izjemno prijetne,  saj so mali radovedneži z veseljem sprejemali posredovane informacije ter sodelovali pri aktivnostih, ki so utrdile njihovo znanje ter spoštovanje do vode. Učenci so se strinjali, da je škrat Vodko prijazen lik, ki jih bo preko simpatičnih obeskov in figure, nameščene na hodniku šole, dnevno opominjal na to, da bodo skrbeli za okolje, z vodo ravnali skrbno ter uživali v pitju čiste vode.

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami