ZELENI ABONMA – BODIMO USTVARJALNI, BODIMO EKO!

Novice

24. 8. 2016

Kovod Postojna, Ljudska univerza Postojna in Notranjski muzej Postojna so danes, v celoletnem nizu ekološko obarvanih delavnic, izvedli četrto delavnico in sicer z naslovom »Bodimo ustvarjalni – bodimo eko«. Delavnico, ki je potekala v postojnski knjižnici, je vodila Vanja Kovač, ki  je udeleženke navdušila nad ustvarjanjem in sicer ne kakršnemkoli, saj je bil tudi tokrat poudarek na praktični izdelavi vsestransko uporabnih izdelkov, za katere potrebujemo odslužene materiale kot so karton, blago, gumbi, steklenice…

Ovitki za knjige, ki so nastali izpod spretnih rok udeleženk, bodo zagotovo prišli prav in bodo udeleženke doma naredile še kakšnega, saj je nenazadnje začela šola, doma imamo veliko knjig pa tudi rokovniki oziroma zvezki z zapiski so pogosto nepogrešljiv del našega vsakdana.

 


Naslednjič se bodo v okviru Zelenega abonmaja udeleženke srečale 6. oktobra ob 17. uri v Krpanovem domu v Pivki, ko bodo od izkušene cvetličarke dobile ideje za popestritev doma z naravnimi jesenskimi materiali. Pridružite se lahko tudi vi!


 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami