V CILJU SPODBUJALI IN OSVEŽILI TEKAČE

Novice

28. 8. 2016

V okviru festivala Zmaj 'ma mlade je danes potekal 2. Postojnski tek. Gre za dobrodelni dogodek, izkupiček katerega bo namenjen pogozdovanju Soviča. Najprej so se na progi po Postojni preizkusili otroci, nato pa je sledil še 10 kilometrski tek za odrasle. Približno 50 tekačev, povečini rekreativcev, je izziv sprejelo povsem resno, kajti tudi trasa letošnjega teka je bila po njihovih besedah precej zahtevna, predvsem zaradi vzponov, ki so se nekajkrat zvrstili na progi.

Ker je za dobro regeneracijo in dehidracijo telesa izjemnega pomena tekočina, je na dogodku z veseljem sodelovalo tudi naše podjetje in tekačem ob progi ter v cilju zagotovilo vodo. Poskrbeli pa smo tudi za manjše presenečenje in sicer so tekači ciljno črto prečkali pod vodnim tunelom, ki je bil na ta lep poletni dan ter po napornem teku še kako dobrodošel.

Druženje s tekači nam je bilo v veliko veselje, zatorej se že veselimo povabila na dogodek prihodnje leto, vsem tekmovalcem, med katerimi je bil tudi zelo dobro športno pripravljen postojnski župan, pa čestitamo za rezultate!

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami