SMO PREJEMNIKI NAJVIŠJEGA CERTIFIKATA BONITETNE ODLIČNOSTI

Novice

16. 9. 2016

Podjetje Kovod Postojna, d.o.o. je prejemnik najvišje bonitetne odličnosti v Sloveniji za leto 2016, ki je dodeljena tistim poslovnim oziroma gospodarskim subjektom, ki s svojimi nadpovprečnimi poslovnimi rezultati izkazujejo  uspešno poslovanje svojega podjetja in s tem  napovedujejo varnost svojega poslovanja tudi v naslednjem enoletnem obdobju ter med drugim utrjujejo svoj ugled in zaupanje v domačem in tujem poslovnem okolju.

Kovod Postojna, d.o.o. je bilo sicer tudi v preteklih letih deležno omenjenega ocenjevanja in že prejemalo spodbudne ocene poslovanja (bonitetno oceno AA), vendar gre tokrat za najboljšo in najvišjo oceno bonitetne odličnosti odkar podjetje deluje.

Podjetje je bilo v zadnjem obdobju deležno reorganizacije, predvsem nekaterih delovnih enot oziroma služb, velik prispevek k dobremu poslovanju podjetja pa so nedvomno doprinesli vsi zaposleni, z vodstvom načelu, ki po besedah direktorja Davida Penka, stremi k temu, da se v podjetju ustvarja prijetna delovna klima, z učinkovito komunikacijo in organizacijo dela, kar prispeva h kakovostnim delovnim in seveda tudi poslovnim rezultatom. Direktor se ob tem zahvaljuje svojemu kolektivu za zaupanje in ves trud ter prizadevanja, ki ga izkazujejo podjetju. Nenazadnje so zaposleni tisti, ki dajejo podjetju vrednost in pozitivne delovne rezultate.

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami