ČAROBNA JESEN TUDI V VAŠEM DOMU

Novice

6. 10. 2016

Današnji sončen in prijetno svež jesenski dan je bil ravno pravšnji za ustvarjanje jesenskih dekoracij in aranžmajev. Čarobnost tega letnega časa izražajo čudovite barve, ki nas obdajajo v naravi, in ravno naravni materiali, ki jih najdemo jeseni, so lahko tisti najlepši in preprosti pripomočki, ki jih potrebujemo za pripravo 'domačih umetnij'.

Floristka Melita Jurca je danes v okviru pete delavnice Zelenega abonmaja, celoletnega niza delavnic v organizaciji Zavoda Znanje – Ljudske univerze Postojna, Notranjskega muzeja Postojna in podjetja Kovod Postojna, d.o.o., udeleženkam predstavila ideje za ustvarjanje, ki prijetno okrasijo naše prostore, pisarne, domove, preddverja…

Da je jesen resnično čarobna, da so jesenski sprehodi pravljični in da so barve, plodovi in rastline, ki nam jih ponuja jesen, lahko čudovit okrasek v našem vsakdanu, pričajo fotografije in izdelki, ki jih je ustvarila naša današnja izvajalka ter udeleženke.

Ob tej priložnosti se za gostoljubje in prijeten ambient zahvaljujemo Krpanovemu domu Pivka, kjer je potekalo današnje srečanje.

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami