POVABILI STE NAS V 55 RAZREDOV!

Novice

26. 10. 2016

Po že dveh uspešnih letih izvajanja učnih ur, katerim je prisluhnilo že okrog 2000 učencev v občinah Postojna in Pivka, bomo v podjetju Kovod Postojna, d.o.o. tudi v šolskem letu 2016/2017 nadaljevali z izobraževalnimi aktivnostmi, ki imajo doprinos k ozaveščanju za skrb za čisto okolje in vodo ter so nenazadnje dobra praksa povezovanja lokalnih deležnikov.

 

Glede na zaznane potrebe in izražene želje, bodo tudi naši letošnji obiski v razredih in vrtčevskih oddelkih usmerjeni v zanimivo naravoslovno delavnico 'RAZISKUJ IN ZNANJE UTRJUJ', v okviru katere bodo učenci samostojno raziskovali ter prikazovali lastnosti in značilnosti vode in sicer preko praktičnih poskusov in odkritij. Z naravoslovno uro bomo spodbujali aktivnost vseh učencev, njihovo raziskovalnost, vedoželjnost in povezovanje teorije in prakse.

 

Škrat Vodko se že zelo veseli obiskov in druženja z otroci, ki bo potekalo v prvih mesecih novega leta. Da je izobraževalni vidik našega podjetja dobro in pozitivno sprejet, potrjujejo tudi šole in vrtci, ki so našim vsakoletnim srečanjem zelo naklonjeni. Letos smo tako prejeli prijavo in povabilo v kar 55 oddelkov oziroma razredov, kar pomeni, da bomo tudi letos svoje znanje in poslanstvo delili med več kot 1000 otrok.

 

Da pa bo tudi letošnje sodelovanje s šolami še posebej prijetno in zabavno, tudi letos za vse učence, v sodelovanju z enim od uspešnih lokalnih podjetij, pripravljamo presenečenje, poleg tega pa tudi zelo zanimiv nagradni natečaj, ki bo otroke zagotovo prevzel in navdušil

 

Še malce bomo skrivnostni ter presenečenja odkrivali postopoma:)

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami