IZZIVE BOMO VESTNO IZPOLNJEVALI TUDI V PRIHODNJE

Novice

4. 1. 2017

Zastavljenim ciljem, dobrim željam in prijetnim popotnicam v novo leto se pridružuje tudi kolektiv podjetja Kovod Postojna, d.o.o.. Svojim partnerjem in predvsem uporabnikom, ki ste naša vsakodnevna skrb ob tej priložnosti zato želimo vse dobro, predvsem pa naj bo naš medsebojni dialog ter vzdušje naravnano v smeri pozitivnih rešitev in prijetnih odnosov.

Leto, ki smo ga pred dnevi zaključili, ocenjujemo kot uspešno, kar zadeva izvedene aktivnosti in projekte ter vsakodnevne dejavnosti našega podjetja. Vsi zaposleni se trudimo odgovorno uresničevati svoje poslanstvo ter zagotavljati učinkovite storitve.

Uporabniki ste naše največje vodilo za uspešno, zagnano in kakovostno delo, zatorej smo hvaležni za vse vaše posredovane informacije, vprašanja, pobude in izražene potrebe, kar nam predstavlja dodatne usmeritve in izzive, ki jih bomo vestno izpolnjevali tudi v prihodnje.

Glede na to, da je naša nenehna in obenem poglavitna skrb nemotena in kakovostna oskrba s pitno vodo, so naše želje tudi v letu 2017 precej skromne, a zelo pomenljive… Želimo si spoštljivega odnosa in odgovornega ravnanja z našo nenadomestljivo dobrino – pitno vodo ter obenem uresničitev vseh zastavljenih projektov in prizadevanj, ki v tem trenutku potekajo za dodatne izboljšave tega področja.

 

S pomočjo vas, cenjeni uporabniki, bo naše delo še bolj učinkovito, naša voda pa še bolj varna in kakovostna!

 

Vse dobro,

David Penko, direktor

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami