Ljubljanska cesta znova dobiva pravo podobo

Oskrba s pitno vodo v porečju Ljubljanice

6. 4. 2017

Občani Postojne in vsi mimoidoči ste včeraj in danes lahko opazili, da eden izmed glavnih odsekov cest skozi Postojno, ki je bil od lanskega novembra zaprt za promet zaradi izgradnje vodovodnega omrežja ter ostale infrastrukture, znova dobiva pravo podobo. Na delu Ljubljanske ceste in sicer od Ulice 1. maja do križišča s Kolodvorsko cesto namreč v tem tednu potekajo zaključna dela in asfaltiranje vozišča ter pločnikov.

 

Po zagotovilih bo promet po cesti lahko stekel najkasneje v torek, 11. aprila, pri Hotelu Šport pa bo takrat tudi postavljena nova, tokrat polovična zapora, urejena s semaforjem.

 

Dela v okviru nadgradnje vodovodnega sistema se bodo nadaljevala više po Ljubljanski cesti, do tako imenovanega ‘Zgornjega Burgerja’, potekala pa bodo še predvidoma do konca maja. Popolnih cestnih zapor na tem odseku ne bo, promet bo urejen izmenično enosmerno, z urejeno signalizacijo oziroma semaforji.

Vse občane velja ob tem še enkrat spomniti na možno uporabo ceste čez Čukovico (cesta, ki vodi okrog Soviča), kjer je do 23. maja 2017 še začasno spremenjen prometni režim in je dovoljen promet za motorna vozila, razen za tovorna vozila in avtobuse, omejitev hitrosti pa je predpisana na 30km/h.

Vsem udeležencem v prometu ter prebivalcem se zahvaljujemo za razumevanje.

 

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami