Unikatoy s Šprickoti obdarila vse otroke

Novice

7. 4. 2017

V okviru projekta Vodko in izobraževalno naravnanih uric, ki jih že tretje leto izvajamo med vrtčevskimi otroci ter učenci z namenom ozaveščanja in odgovornega ravnanja z vodo ter nasploh okoljem, smo dosedaj (v marcu) obiskali že več kot polovico načrtovanih razredov in skupin.

Posredovano znanje, ki ga ponašamo med naše najmlajše uporabnike, otroci z veseljem sprejemajo, ga celo obogatijo s svojimi dopolnitvami, vprašanji in videnji. Vsekakor je vložen trud ter pozornost, ki se jo namenja otrokom in šolarjem, smiselna predvsem zato, ker bodo posamezniki ponotranjili skrb in spoštljivo ravnanje do naše nenadomestljive dobrine vode in v prihodnje, tudi kot odrasli uporabniki, odgovorno ravnali pri vsakdanjih opravilih z njo.

Današnjega obiska v dveh vrtcih (v Planini in Studenem) in vzgojnem zavodu Planina smo se še toliko bolj veselili, saj so v tem tednu prodajne police napolnili povsem novi Šprickoti – igrače, ki obetajo veliko vodne zabave. Gre namreč za sodelovanje in podporo, ki jo je uspešno lokalno podjetje UNIKATOY izkazala našemu projektu, ter čisto vsem udeležencem naših srečanj podarilo svojo igračko.

 

Podjetju UNIKATOY, ki je med otroci zaradi svojih igrač dobro poznano, se ob tej priložnosti zahvaljujemo za pozornost – darovane Šprickote, s katerimi pri otrocih in učencih rišemo neizmerno velike nasmehe.

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami