Strokovno izobraževanje v izogib širjenja legionele v naših ustanovah

Novice

29. 11. 2017

Podjetje Kovod Postojna, d.o.o. je bilo danes gostitelj številnim udeležencem, ki so se odzvali povabilu na izobraževanje s področja preprečevanja širjenja legionele.

Strokovno naravnano srečanje je bilo s strani podjetja organizirano z namenom ozaveščanja in širjenja pomembnih informacij, ki koristijo pri vsakdanjem delu ter predvsem zagotavljanju kakovosti v naših organizacijah.

Tema preprečevanja širjenja legionele je, glede na odziv med predstavniki komunalnih podjetij in izvajalcev ter lokalnih ustanov (izobraževalnih, zdravstvenih, turističnih institucij), prepoznana kot pomembno področje vzdrževanja vodovodnega omrežja v stavbah oziroma organizacijah.

Vse potrebne informacije s tega področja je udeležencem podala predavateljica, dr. Martina Oder z Zdravstvene fakultete Univerze v Ljubljani. Gre za strokovnjakinjo, ki je to temo zelo uspešno predstavila tudi v svoji doktorski nalogi.

 

 

Kot upravljavci vodovodnega sistema v občinah Postojna in Pivka se trudimo in smo odgovorni za nenehno kakovost naših storitev, o tem obveščamo in sodelujemo z lokalno skupnostjo in ostalo javnostjo, vendarle pa je pomembna odgovornost tudi na strani organizacij, ki so dolžne poskrbeti za preventivne ukrepe, ki prispevajo k brezhibnemu delovanju ‘hišnega’ sistema in posledično temu kakovostni/ zdravstveno ustrezni pitni vodi.

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami