Škrat Vodko praznuje svoj tretji rojstni dan

Novice

10. 12. 2017

Škrat Vodko, prijazna figura, ki jo je podjetje Kovod Postojna, d.o.o. oživelo konec leta 2014, danes praznuje svoj tretji rojstni dan.

Ob uspešnih korakih, ki jih je vodni škrat v tem obdobju uspel utrditi na področju ozaveščanja in izobraževanja, predvsem pa obilici prijateljev, ki jih je spoznal ob druženjih, se škrat veseli vseh prihajajočih dogodivščin.

ŠKRATU VODKU OB DANAŠNJEM PRAZNOVANJU VZKLIKAMO VSE NAJBOLJŠE TER MU ŽELIMO ŠE VELIKO RAZIGRANIH, VESELIH, NASMEJANIH IN VEDOŽELJNIH DRUŽENJ.

 

Kaj škrat Vodko pripravlja v prihajajočem letu?

Škrat Vodko se veseli vseh aktivnosti, kjer bo deležen srečanj in druženj z otroci pa tudi odraslimi, ki se pogosto prijazno odzovejo vsem njegovim povabilom. V letošnjem letu pripravlja Vodko za vse postojnske in pivške osnovnošolce še posebno prijetno presenečenje in sicer veliki poletni izobraževalno-družabni dogodek, poudarek katerega bo športno in zabavno udejstvovanje .

Prav tako načrtujemo v okviru projekta tudi poučne delavnice, izvedbo nagradnih iger, sodelovanje z lokalnimi društvi in organizacijami, izdajo izobraževalne brošure, vzpostavitev izobraževalne aplikacije… 

Skratka, tudi v letu 2018 si bomo prizadevali, da bomo prisotni v lokalnem prostoru in s projektom na prijeten in zabaven način opominjali na pomembnost in skrb za našo pitno vodo. Veseli bomo, če se nam boste pridružili, spoznali našega škrata ter nam pokazali, da tudi vi odgovorno ravnate z vodo.

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami