Ob zaključku leta…

Novice

29. 12. 2017

Prehod v novo leto je vsakoletna priložnost, ki jo namenimo pregledu preteklega obdobja, predvsem pa jasnemu pogledu v prihajajoče mesece.

Četudi smo marsikdaj deležni neprijetnih situacij, dogodkov ali občutij, naj v naših mislih ostanejo le tisti, ki v nas vzbujajo prijetne občutke ter dajejo nov zagon. Dobre misli in dejanja so namreč bistvo dobrega počutja in odnosov ter uspehov, ki nam lepšajo vsakdan.

 

Iztekajoče se leto v podjetju Kovod Postojna, d.o.o. ocenjujem kot zelo uspešno. Skupaj s sodelavci, ki so nepogrešljiv del delovnega procesa in jim ob tem izrekam vso zahvalo za pripadnost, ki jo z vsakodnevnim trudom izkazujejo podjetju, smo uspeli zagotavljati kakovostne in učinkovite storitve, predvsem pa smo se trudili za nenehen stik z uporabniki, reševanje vseh nepredvidljivih, vzdrževalnih in intervencijskih del, izvedbo pomembnih projektov ter uspešno poslovanje podjetja.

Nedvomno bo tudi v novem letu naš korak suveren in popolnoma podrejen potrebam naših uporabnikov. Nadaljevali bomo z vsemi zastavljenimi cilji in vizijo, ki prispeva h kakovostnejšim storitvam, ponudbi in izboljšavam. Ker je področje našega delovanja nepogrešljiv del vsakega gospodinjstva – zagotavljamo namreč oskrbo s pitno vodo ter skrbimo za čiščenje in odvajanje odpadnih voda – si tudi v prihodnje želimo tesnega stika z uporabniki, ki s svojimi odzivi in usmeritvami spodbujajo in potrjujejo kakovost naših aktivnosti. Radi imamo predloge, nove izzive in izboljšave!

 

V imenu vseh zaposlenih vam želim vse dobro v novem letu.

Naj leto 2018 zaznamujejo predvsem dobro počutje, lepa doživetja, prijetni odnosi in nepozabni spomini!

 

David Penko, direktor

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami