Radi širimo svoje poslanstvo o pomembnosti vode

Novice

11. 3. 2018

V našem podjetju, kjer smo sicer prvotno odgovorni za oskrbo s pitno vodo in čiščenje odpadnih voda, se še kako zavedamo pomena ozaveščanja in izobraževanja javnosti, saj je kakovost naše pitne vode nenazadnje odraz vsega kar vsakodnevno počnemo v svojem okolju. S tem namenom se redno trudimo svojim uporabnikom in ostali javnosti podajati informacije, ki bi prispevale k temu, da bi se vsi skupaj bolje zavedali pomena svojih dejanj, predvsem pa spoštljivo ravnali z okoljem in vodo, ki nam je vse prepogosto tako samoumevna dobrina.

 

V preteklih dneh smo z veseljem sprejeli povabilo prijetne skupine ter obiskali Kraški klub po možganski kapi v Komnu, ki deluje v okviru Združenja s cerebrovaskularno boleznijo Ljubljana. V klub je včlanjenih 132 članov, ki prihajajo iz Idrije, Nove Gorice, Cerknice, Sežane, Ajdovščine… Ne rednih srečanjih je aktivnih približno 35 posameznikov in povabilu le-teh smo se z veseljem odzvali tudi v našem podjetju.

Naša sodelavka, vodja službe za zdravstveni nadzor in analize Irena Sušelj Šajn je s prisotnimi delila pomembna dejstva o vodi, njeni obdelavi, varčevanju z njo, pomembnosti le te za naš obstoj… Srečanje, katerega namen je bil torej ozaveščati na temo pitne vode, je bilo  tudi zelo prijetna izkušnja povezovanja in druženja.

Radi se odzovemo tovrstnim povabilom, predvsem pa radi nenehno širimo svoje poslanstvo o tem, kako pomembna je voda. Naša skupna skrb bo nedvomno najboljše zagotovilo za našo kakovostno oskrbo s pitno vodo.  

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami