Prisotni bomo na lokalnih dogodkih

Novice

4. 5. 2018

V podjetju Kovod Postojna si prizadevamo za nenehno vpetost v lokalno dogajanje. Nenazadnje je voda naša nepogrešljiva vsakodnevna dobrina, ki jo zagotavljamo vsem svojim uporabnikom, obenem pa se zavedamo odgovornosti po informiranosti, izobraževanju in posredovanju pomembnih dejstev v okolju, v katerem živimo.

 

Pomladni meseci bodo znova priložnost, ko se bomo vključili v nekaj projektov oziroma se odzvali povabilu na lokalne dogodke.

 

V petek, 11. maja, od 9. do 11. ure bo na ploščadi pred Krpanovim domom v Pivki potekala prireditev v okviru izdelave Celostne prometne strategije Občine Pivka »S TRAJNOSTNO MOBILNOSTJO DO MEDGENERACIJSKEGA DRUŽENJA OBČANOV V PIVKI«. Naše podjetje bo na prireditvi, kjer se pričakuje številne udeležence, poskrbela za vodno osvežitev in vse informacije povezane z našo pitno vodo.

 

V sredo, 16. maja, od 14. ure dalje bo v središču Postojne, v organizaciji Zavoda Znanje Postojna – OE Ljudska univerza Postojna potekala »PARADA ČENJA – DNEVI UČEČIH SE SKUPNOSTI«. Naše podjetje se bo predstavilo na stojnici s koristnimi napotki in informacijami ter zabavnimi vsebinami.

 

V okviru razširjenega Tedna vseživljenjskega učenja pa tudi v juniju pripravljamo dva zanimiva dogodka.

  • 12. junija (od 9. do 12. ure) bo na trgu pred Krpanovim domom v Pivki potekal VODKOV ZABAVNI DAN
  • 13. junija (od 9. do 12. ure) bo na Titovem trgu v Postojni potekal VODKO ZABAVNI DAN

 

Obiščite nas, veseli smo namreč vsakršnega predloga in sodelovanja.

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami