Vodkov zabavni dan v Postojni

Novice

13. 6. 2018

Vremenske napovedi se nismo ustrašili. Tudi v Postojni smo danes imeli VODKOV ZABAVNI DAN.

Po uvodnem pozdravu direktorja podjetja Kovod Postojna, d.o.o. Davida Penka, postojnskega župana Igorja Marentiča in uspešnega postojnskega balinarja – mladega Nika Švara, so otroci navdušeni zavzeli svoje postojanke. Prijeten dopoldan smo preživeli v družbi učencev iz Prestranka in Postojne, obiskali pa so nas tudi radovedni vrtčevski otroci.

Sonček smo izkoristili za zabavne aktivnosti in poučne vsebine. Navdušeni nad igrami z vodo in poletnim vzdušjem, se nismo preveč obremenjevali z nevihtnimi oblaki, ki so ravno ob zaključku načrtovanega dogajanja celotno prizorišče še zares zmočili. Veseli skorajšnjega zaključka šole in navdušeni nad zabavno preživetim dnevom, so poletne padavine res zgolj priložnost, ki jo otroci znajo dobro izkoristiti – po otroško torej uživati v dežnih kapljah.

Oba Vodkova zabavna dneva (v Pivki in Postojni), ki sta navdušila vse udeležence, sta za nas potrditev, da so otroci primerna in zelo dojemljiva ciljna skupina, ki nova znanja z veseljem sprejme, če jim le-ta približaš na primeren način. S tem vzvodom se bomo še naprej v podjetju zavzemali za ozaveščanje mlade populacije ter trudili tudi v prihodnje navduševati s svojimi aktivnostmi.

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami