Počitniški avgust

Novice

6. 8. 2018

Počitnikarji nikar naj vas ne razžalosti dejstvo, da je avgust vaš zadnji počitniški mesec. Vendarle je pred nami še skoraj cel mesec in imamo še veliko časa, da ga preživimo kar se da lepo. Nekaj idej za vas ima tudi Škrat Vodko, ki se je pred enim tednom učil, igral in družil z otroci na počitniški delavnici v Mladinskem centru Postojna, enega izmed poletnih večerov pa preživel na Titovem trgu v Postojni, kjer si je v družbi številnih otrok ogledal prisrčno predstavo, nato pa z otroci ustvarjal unikatne zeliščne lončke.

Tudi to in naslednjo sredo se lahko pridružite večeroma, namenjena otrokom. Skupaj si bomo ogledali zanimivo predstavo, nato pa v ustvarjalnem kotičku naredili kaj lepega, se malo pogovorili in naužili počitniškega vzdušja.

Sicer pa je poletje pravi čas za odhod na izlet ob bližnji potoček ali gozd, vodno zabavo s prijatelji, domačo plažo, obisk soseda, klepet v senci dreves… Ko so urice predolge in prevroče, pa obiščite našo simpatično spletno stran www.vodko.si, kjer se pozabavajte z animacijami, vprašanji, križankami in pobarvankami.

 

Večere izkoristite za vožnjo s kolesom, igre z žogo ali sprehod po mestu.

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami