Kovod Postojna, d. o. o. deležen najvišjega priznanja, zlate bonitete odličnosti

Novice

30. 8. 2018

Analitična hiša Bisnode, ki v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 18-ih evropskih državah, je podjetje Kovod Postojna, d. o. o. po analizah za leto 2018 uvrstila med 9,2 % najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter podjetju vnovič dodelila certifikat najvišjega razreda AAA.

Ker naše podjetje najvišjo oceno dosega že tretje leto, mu je glede na poslovne rezultate in uspehe letos podeljena zlata boniteta odličnosti. Omenjeni standard dosega le 5,69 % poslovnih subjektov v Sloveniji. Najvišje priznanje, ki je evropsko priznano in razpoznavno, je bilo podjetju, s strani predstavnikov družbe Bisnode, izročeno osebno.

»Podjetje smo zaposleni, zatorej gre zahvala v prvi vrsti prav njim, ki dobro opravljajo svoje delo ter s pripadnostjo v podjetju soustvarjajo prijetno klimo za delo in sodelovanje, kar je pomemben doprinos našemu uspešnemu poslovanju. Dnevno se trudimo za kakovostne storitve, prizadevamo si in tudi uresničujemo izboljšave ter zagotavljamo svojim uporabnikom nenehno podporo in dostopnost. Dodeljen certifikat je le še potrditev našega dobrega poslovanja, ki dokazuje, da smo zanesljivo in kredibilno podjetje za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Glede na ocenjeno poslovanje nam je v ponos biti v družbi najboljših znanih podjetij kot so Lidl, Akrapovič, BTC, Postojnska jama … Tudi vnaprej si bomo prizadevali za uspešnost poslovanja, družbeno odgovornost in nadgradnjo svojih storitev ter predvsem ohranjanje zaupanja, ki ga imamo pri svojih uporabnikih.« David Penko, direktor podjetja Kovod Postojna, d.o.o.

 

 

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami