Prenovljena podoba naše stavbe

Novice

10. 1. 2019

 

Najpogosteje nas srečate na terenu, na svoji ulici, ob cesti ali pred vašim domom. Tam smo tudi najraje, saj z veliko vnemo skrbimo, da na vaših pipah neovirano teče kakovostna pitna voda ter da ustrezno uredimo vse kar zadeva čiščenje in odvajanje odpadnih voda. Vendarle pa so pomembni tudi prostori, kjer deluje naše podjetje, saj so tu uporabnikom na voljo naše zaledne službe. Poslovna stavba podjetja Kovod Postojna, d.o.o. se nahaja na rahli vzpetini nad Postojno, na naslovu Jeršice 3. Prostore si delimo s podjetjema Komus in Publikus ter Medobčinskim inšpektoratom.

Zunanjost naše stavbe je bila konec minulega leta deležna osvežitve in prenove, saj gre za stavbo, zgrajeno leta 1986, ki je bila že v precej slabem stanju, tako z vidika energetske učinkovitosti kot tudi estetskega videza in udobja.

 

Na stavbi in okolici so se izvršila dela kot so kompletna obnova toplotnega ovoja stavbe (zamenjava strehe, oken in vrat, toplotna izolacija fasade). Na novo je bila zgrajena dvoriščna ograja in del parkirišča na vhodu na dvorišče podjetja .

Naš prepoznaven logotip in modro barvo boste odslej težko spregledali, ko nas boste iskali.

V svojih prostorih smo vam na voljo za vsa vaša vprašanja in pomoč.

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami