Naš projekt nadgradnje vodovodnega sistema kot primer dobre prakse

Novice

18. 4. 2019

Glede na izveden obsežen infrastrukturni projekt obnove in nadgradnje celotnega vodovodnega omrežja na območju občin Postojna in Pivka, ki se je v glavnini zaključil v lanskem letu, letos pa se nadaljuje še na nekaterih odsekih, smo prav gotovo lahko ponosni na pridobitev, ki ima izjemen vpliv na kakovostno oskrbo s pitno vodo. Obsežnost in zahtevnost izvedbe del, še prej pa priprave in prizadevanja za pridobitev projekta so zahtevala večletno predano delo.

Kot primer dobre prakse na področju zagotavljanja kakovostne pitne vode in čiščenja odpadnih voda, predvsem pa z namenom izmenjave mnenj in izkušenj, se je pred dnevi zgodil obisk posoških županov (Tolmin, Bovec, Kobarid) v Postojni, ki so ob spremstvu gostitelja – domačega župana Igorja Marentiča obiskali podjetje Kovod Postojna, d.o.o. ter si pod vodstvom direktorja Davida Penka ogledali zajetje in vodarno Malni.

Dobre rešitve, predvsem tiste, ki so se v praksi pokazale kot smiselne in upravičene, sploh ko gre za okolje, so nedvomno vodilo, ki ga velja deliti z drugimi ter tudi posnemati. Skupne rešitve in predlogi ter strokovna mnenja so osnova za izboljšanja.

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami