Vodkov zabavni dan že napoveduje razigrano poletje

Novice

12. 6. 2019

Težko je ostati ravnodušen ob takšnem vzdušju, sreči, razigranosti, veselju in radovednosti tako številčne druščine otrok. Vodkov zabavni dan v Postojni in Pivki je namreč obiskalo preko 700 vrtčevskih in šolskih otrok.

V podjetju Kovod Postojna, d.o.o., poleg svojih prioritetnih dejavnosti, velik poudarek namenjamo ozaveščanju in informiranju svojih uporabnikov. V okviru priljubljenega projekta Vodko, kjer je naš poglavitni cilj izobraževanje najmlajših, se z otroci in učenci redno srečujemo na delavnicah in naravoslovno naravnanih učnih urah. V lanskem letu smo za naše najmlajše prvič pripravili VODKOV ZABAVNI DAN, ki je bil nekaj svežega, drugačnega in zabavnega. Otroci so bili nad dogajanjem navdušeni, zato smo dogodek letos ponovili, v še večjem obsegu in ga tudi nadgradili z novimi vsebinami.

Naš dogodek, ki združuje lokalne organizacije, je namenjen izobraževalnim vsebinam, vsekakor pa tudi druženju in zabavi, ki se za ta letni čas spodobi. Tako v Postojni kot tudi v Pivki smo se imeli neznansko lepo. Skupaj smo se naučili ločevati odpadke, izdelati domačo čistilno napravo, naredili svoj vulkan, spoznavali krajinski park, imeli Vodkov kviz, poskrbeli za zdravo prehrano in ustrezno umivanje rok, se preizkusili v gibalnih in motoričnih vajah, spoznali zanimive junake v uniformah (smetar, vodovodar, gasilec), ustvarjali mega sliko, si poslikali obraze, osvežili v vodnem baru, migali… Največje navdušenje pa je seveda znova pomenil naš mini vodni park (vodni tunel in roža), ki je prijetno osvežil oba poletno vroča dneva.

Ob tej priložnosti gre velika zahvala vsem sodelujočim v programu/vsebinah, ki so s svojo prisotnostjo na Vodkovem zabavnem dnevu potrdili, da jim je mar za prenos znanj in izkušenj na otroke, da podpirajo idejo o ozaveščanju in skrbi za okolje ter vodo. HVALA CENTER ZA KREPITEV ZDRAVJA, PODJETJE PUBLIKUS, PGD PIVKA, PGD POSTOJNA, MUZEJ KRASA, EKOMUZEJ, MLADI ZA PIVKO, PODJETJE KARSO, ANIMATORKE ZMAJČKOVE TELOVADBE IN SEVEDA KOVODOVCI. S svojo prisotnostjo sta dogodek podprla in otvorila tudi oba župana, Igor Marentič in Robert Smrdelj ter direktor našega podjetja David Penko. Lepo je bilo v tako pisani in razigrani družbi!

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami