Uporabljajte e-račun – brezplačno, enostavno in prijazno do okolja!

Novice

9. 9. 2019

E-račun je brezplačen, enostaven za ravnanje in prijazen do okolja. Kovod Postojna, omogoča izdajo računov v elektronski obliki (e-obliki). Namesto papirnatega računa se lahko uporabniki e-pošte odločite za prejem računov v izbrani elektronski predal (na e-naslov).

Naročilo na e-račun pomeni le spremembo načina pošiljanja računov, vsebina računa pa je enaka papirnati različici (za ista razmerja/storitve). Prijava na e-račun je brezplačna. Za sprejem e-računov na svojem računalniku uredite ustrezne nastavitve programske opreme, ki omogočajo in dovoljujejo sprejem vsebine in priponk, ki jih posredujemo. V kolikor se boste želeli odjaviti od prejemanja e-računa, lahko to storite kadarkoli in enostavno z oddaje vloge Preklic soglasja za prejem e-računov. V tem primeru boste ponovno dobivali račune v fizični obliki na vaš naslov.

 

KAKO SE NAROČIM NA E-RAČUN PO E-POŠTI?

·         osebno na sedežu podjetja,

·         z obrazcem Soglasje za prejem e-računov

 

Predlagamo, da e-račun po e-pošti združite s plačilom prek direktne obremenitve, kar lahko istočasno uredite prek obrazca Soglasje za direktno obremenitev. Prejeti e-računi vam služijo za spremljanje in vpogled v vsebino računov, plačilo pa banka izvede prek direktne obremenitve. Tukaj si lahko več preberete o vseh pogojih poslovanja z e-računom.
 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami