Ob vstopu v novo leto…

Novice

31. 12. 2019

Četudi je vsak naš dan lahko priložnost in razlog za dobro počutje in prijetna početja, je vstop v novo leto oziroma vsak začetek vedno neka spodbuda, ki nas navda z novo močjo, novimi cilji in željami.

V imenu vseh zaposlenih v podjetju Kovod Postojna, d.o.o. vam zatorej voščim vse dobro v prihajajočih dneh, tednih in mesecih novega leta. Naj ne bodo zgolj uspehi in srečni razpleti vedno razlog za zadovoljstvo, kajti ravno skupek raznolikih izkušenj in doživetij nam v življenje prinaša spoznanja in daje vrednote h katerim stremimo. Bodimo spoštljivi, dovzetni in razumevajoči, kajti odnosi so tisti, ki nas osrečujejo in opogumljajo.

Že večkrat izpostavljen pomen, ki ga imate uporabniki za nas in odgovornost, ki jo imamo ob zagotavljanju svojih storitev, je za nas ključnega pomena. Leto 2019 je bilo z vidika izvedenih projektov, novih pridobitev in poslovanja podjetja znova zelo uspešno. Tudi v novem letu boste zato vodilo za vse naše aktivnosti ravno vi. Želimo si dobre medsebojne komunikacije in izmenjave mnenj ter sodelovanja z vami.

 

Vse dobro,

David Penko, direktor

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami