Ukrepi, ki veljajo v podjetju Kovod Postojna

Novice

13. 3. 2020

Glede na razmere in ukrepe, ki veljajo v naši državi, predvsem pa v želji, da skupaj prispevamo k zmanjšanju vseh možnosti nadaljnjih okužb s koronavirusom in zavarujemo zdravje svojih uporabnikov ter zaposlenih, tudi v podjetju Kovod Postojna, d.o.o. zaostrujemo nekatere ukrepe in pozivamo k upoštevanju le teh.

 

Ukrepi, ki veljajo v podjetju Kovod Postojna d.o.o. od 13. marca 2020 do preklica:

  • Upravna stavba Kovod Postojna zapira svoja vrata za vse stranke. Prekinejo se vsi stiki s strankami. Prav tako vstop za uporabnike, poslovne partnerje in druge ni dovoljen v ostale objekte (vodarna Malni, vodarna Korotan, CČN Postojna, ČN Živa).
  • Ukinejo se vse uradne ure oziroma obiski v upravni stavbi. Vsa komunikacija bo do nadaljnjega potekala preko telefonov ali elektronske pošte.
  • Potekajo le nujna intervencijska dela.
  • Kontakti, preko katerih je podjetje dosegljivo v tem času, so: v času delovnika (od 7. do 15. ure – 05 700 07 80), izven delovnega časa – v nujnih primerih je na voljo dežurna številka (051 610 001 – vodovod, 041 310 074 – kanalizacija, 031 007 486 – splošne zadeve) ter elektronske pošte info@kovodpostojna.si.

 Bodimo odgovorni, upoštevajmo priporočila in ukrepe.

 

Vsem uporabnikom, svojim poslovnim partnerjem in ostalim se zahvaljujemo za razumevanje.

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami