Zagotavljamo nemoteno oskrbo s kakovostno pitno vodo

Novice

16. 3. 2020

Trenutno se tudi naša država sooča s težavami in skrajno resno situacijo, ki jo je povzročilo širjenje koronavirusa. V tako izrednih razmerah, ki se vrstijo na vseh področjih, velja posebno pozornost nameniti vsem življenjsko pomembnim dobrinam in dejavnostim.

Podjetje Kovod Postojna, d.o.o., ki je v občinah Postojna in Pivka odgovorno za kakovostno oskrbo s pitno vodo ter odvajanje in čiščenje odpadnih voda, je v preteklem tednu že sprejelo vse potrebne ukrepe, ki bodo vsem uporabnikom tudi v prihodnje zagotavljali nemoteno oskrbo s kakovostno in zdravstveno ustrezno pitno vodo ter čiščenje odpadnih voda.

Kljub nekaterim omejitvam, ki se nanašajo na poslovanje in delovanje znotraj našega podjetja, je področje vodooskrbe in odpadnih voda z naše strani nenehno skrbno vodeno in nadzorovano. Za stik z uporabniki ter za nujne zadeve pa smo na voljo preko telefonskih številk in elektronske pošte.

Voda, nepogrešljiva dobrina našega vsakdana, ki ima prav v tem tednu celo svoj svetovni dan, je tudi v primeru morebitnih virusnih obolenj, ki se širijo med našo populacijo, izjemno pomembna za naš organizem. Poskrbimo zase in za svoje dobro počutje, prav tako pa bodimo še posebej odgovorni tudi do drugih in okolja.

 

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami