Kovodu certifikata ISO 9001 in ISO 14001

Novice

13. 7. 2020

Podjetje Kovod Postojna je že v letu 2017 pridobilo certifikata kakovosti po novih standardih ISO 9001:2015 ter  ISO 14001:2015. Glede na njuno triletno veljavnost, je bilo naše podjetje v zadnjem mesecu deležno recertifikacije ter ponovno pridobilo certifikata kakovosti, ki znova potrjujeta učinkovito vodenje podjetja ter njegovo skrb za okolje.

Certificiranje je postopek, s katerim se dokazuje skladnost poslovanja podjejta z zahtevami standarda.  Nenehno izboljševanje standardov kakovosti, ki je nujen del poslovnega procesa, v podjetju Kovod Postojna izvajamo tudi sami – preko notranje presoje, s katero preverjamo, ali so zadani cilji uresničeni ali ne.

»Oba certifikata, katerih smo sicer v našem podjetju deležni že nekaj let, znova potrjujeta trud in prizadevanja, h katerim zaposleni v podjetju dnevno stremimo. Resnično se zavzemamo za kakovostne storitve in učinkovito delo, dobro komunikacijo z uporabniki, pa tudi za sodelovanje z vsemi lokalnimi deležniki. Na novo potrjena certifikata našemu podjetju izrekata uspešnost in trajno usmeritev k profesionalnemu in doslednemu načinu izvajanja naše dejavnosti. Obenem pa certifikata, glede na natančno in strokovno presojo, izkazujeta, da je tudi naš sistem vodenja skladen z vsemi zahtevami standarda.«(direktor David Penko)

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami