V vrtce in šole smo razdelili 350 poučnih družabnih iger Škrata Vodka

Novice

12. 10. 2020

V podjetju Kovod Postojna, že od leta 2014 posebno pozornost namenjamo svojim najmlajšim uporabnikom. Informiranost in ozaveščenost o pomenu, ki ga ima posameznik v okolju, je namreč pomemben korak pri vzgoji odgovornega uporabnika. Z vrtčevskimi in šolskimi otroci v občinah Postojna in Pivka sodelujemo preko številnih delavnic, naravoslovnih dnevov, učnih uric, natečajev, Vodkovega zabavnega dneva, izdelali smo figuro Škrata Vodka, vzpostavili poučno in simpatično spletno stran, izdali knjigo, izdelali poučne tablice… Ker v tem letu, glede na razmere, pogrešamo pristen stik z otroci in učenci, želimo pa si nadaljevati svoje poslanstvo in svoje najmlajše uporabnike na prijeten, a poučen način opominjati na vsakodnevno ravnanje, ki vpliva na kakovost naše pitne vode, smo v podjetju zasnovali poučno družabno igro Škrata Vodka.

V želji, da bi se otroci kljub številnim omejitvam brezskrbno igrali in osvajali nova znanja ter se pri vsakodnevnih opravilih kdaj spomnili na odgovorno početje, smo med vse vrtčevske oddelke ter šolske razrede v Postojni in Pivki razdelili poučno igro »Bodi junak, poskrbi za vodo!«

V kratkem bo vzpostavljen tudi portal poučnih vsebin, ki smo jih sicer doslej med otroke prenašali z obiski v okviru učnih uric. Nabor prijetnih in poučnih gradiv različnih težavnosti, vsebinsko vezanih na dejstva, pomen in informacije o vodi ter varovanju okolja nasploh, bo namenjen vrtcem in šolam, v smislu dodatnih gradiv, premostitvenih dejavnosti ali kot popestritev.

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami