Informiranje uporabnikov nadgrajujemo z e-novicami

Novice

25. 1. 2021

Podjetje Kovod Postojna d.o.o. velik poudarek namenja hitremu in ažurnemu obveščanju. Že nekaj let imamo uspešno vzpostavljen sistem takojšnjega obveščanja, preko brezplačnih sms sporočil in elektronskih sporočil, v primeru motenj oskrbe s pitno vodo ter tudi drugih izrednih dogodkov ali obvestil. Vabljeni k prijavi tudi vi.

Z namenom, da bi med uporabnike širili dodatne izbrane ter predvsem uporabne in pomembne informacije, smo svoje informiranje uporabnikov v letošnjem letu nadgradili še z e-novicami, ki jih bodo uporabniki prejeli nekajkrat letno. Prijavite se lahko tu.

Kovodove e-novice (januar 2021)

Vsakodnevno predano in odgovorno skrbimo za našo nemoteno in kakovostno oskrbo s pitno vodo ter odvajanje in čiščenje odpadnih voda, prav tako tudi za ostale dejavnosti, s katerimi se trudimo v lokalnem prostoru zagotoviti uporabnikom prijazne storitve. Ob tem se vam zahvaljujemo za zaupanje in sodelovanje, tudi v primeru spremljanja naših informacij, ki prispevajo h hitremu in učinkovitemu obveščanju ter odgovornosti, ko je to potrebno.

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami