Škrat Vodko junak naravoslovnega dneva na OŠ Košana

Novice

25. 3. 2021

Na naš naslov je v tem tednu prispela prav posebna pošiljka. Tretješolci iz Osnovne šole Košana so nam namreč poslali svoje izdelke in utrinke, ki so jih zabeležili ob svetovnem dnevu voda.

Šolarji so vodi, v ponedeljek 22. marca, namenili poseben dan, poimenovan »Voda in mi«. V okviru naravoslovnega dne so si ogledali zanimiv posnetek o vodi in v skupinah, skozi raziskovalne naloge, poskuse in ustvarjalne dejavnosti spoznavali življenje v vodi, njene lastnosti in pomen vode. Preizkusili so se tudi v vodnem kvizu, se poigrali z vodnimi mehurčki, barvali pobarvanko Škrata Vodka in likovno upodobili vodo v naravi.

Resnično smo ponosni na svoje najmlajše uporabnike, ki s svojimi aktivnostmi in zgledom širijo skrb za vodo v našem okolju. Tovrstna sporočila in pozornosti so za nas potrditev, da usmerjamo svoje aktivnosti na področju izobraževanja, ozaveščanja in informiranja v pravo smer. Projekt Vodko se je v šestih letih izkazal za izjemno priljubljen in prepoznaven projekt, za kar si bomo v podjetju prizadevali še naprej.

 

Zahvala OŠ Košana, še posebno tretješolcem ter njihovi razredničarki za res lepe izdelke in utrinke, ki jih z veseljem delimo tudi z vami.

IZDELKI UČENCEV OŠ KOŠANA (3. RAZRED)

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami