Ponovno med vami!

Novice

29. 5. 2021

Ob petkih dopoldan in sobotah čez dan, med 21. majem in 11. junijem, Tržaška cesta zaživi kot Odprta ulica nasmejanih ljudi. Napolni jo sproščen smeh otrok in družin, kolesarjev in pešcev. V okviru dogajanja, ki ponuja raznolike vsebine, predvsem pa spodbuja trajnostno ravnanje in oživitev ulice v središču Postojne, sodeluje tudi naše podjetje. Da udeleženci in mimoidoči ne boste žejni in ker si želimo, da pitje vode s pipe postane vaša dnevna rutina, smo vzpostavili pitnik. Danes pa smo se z obiskovalci po dolgem času srečali tudi na stojnici in delavnici. Škrat Vodko je za otroke pripravil ustvarjalne preizkuse ter ideje in izdelke, kako zabavna in poučna ter predvsem koristna je voda.

Radi sodelujemo in se vključujemo v lokalno skupnost. Hvala vsem, ki ste nas danes obiskali na Odprti ulici, ki bo zanimiv program ponujala še dva naslednja vikenda (petek in soboto).

 

Odprta ulica prinaša bolj zdravo okolje, miren prostor za sprehod in klepet, priložnost za srečanje po dolgem času. Gre za ukrep izboljšanja pogojev za pešce in kolesarje in omogoča kratkoročne in dolgoročne pozitivne učinke na življenje, zdravje in gospodarstvo v občini. Omogoča preizkus drugačne prometne ureditve, ki bo pripomogla k oživljanju kraja in spodbujanju lokalnega gospodarstva na nekoč živahni ulici polni ljudi, na kateri danes prevladuje avtomobilski promet.

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami