Kovod Postojna je tudi letos prejemnik najvišje bonitetne odličnosti

Novice

13. 10. 2021

Svoje uspešno poslovanje naše podjetje že več let izkazuje z najvišjimi bonitetami odličnosti, ki jih poslovnim subjektom dodeljuje analitična hiša Dun & Bradstreet d.o.o.. Kovod Postojna, d.o.o. se tudi v letošnjem letu uvršča med najvišje nagrajena podjetja in dobitnike platinaste bonitete odličnosti.

Platinasta bonitetna odličnost predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetij, ki boniteto odličnosti Zlati AAA izkazujejo že tri leta zapored. Temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetja ter napovedujejo nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih. Podjetja s platinasto bonitetno odličnostjo poslujejo izjemno ter izpolnjujejo stroge kriterije za doseganje nizke verjetnosti za nastanek negativnih dogodkov v prihodnjih dvanajstih mesecih. Bonitetna odličnosti poslovnemu okolju sporoča tudi uspešnost finančnih rezultatov, trajnost in stabilnost, saj izkazuje kontinuirano brezhibno poslovanje, ter vzornost in zanesljivost zaradi dobre plačilne discipline. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven. Leta 2020 Platinasta bonitetna odličnost predstavlja 1,2% slovenskega trga.

»Ne glede na specifično preteklo leto, ki nas je zaznamovalo z obdobjem epidemije, smo tudi letos s svojim delovanjem izkazali to, za kar si pravzaprav vsakodnevno prizadevamo prav vsi zaposleni. Usposobljen in izkušen kader, transparentno poslovanje, skrb za razvoj in napredek ter predvsem dostopnost in sodelovanje z uporabniki, lokalnimi deležniki ter ostalimi partnerji, so osnovna vodila, ki jih uresničujemo in zagotavljamo pri svojem delovanju. Dodeljena odličnost je le potrditev tega in obenem odgovornost, ki jo v podjetju Kovod Postojna z veseljem sprejmemo, dokazujemo in gradimo še naprej. Glavno vodilo so vendarle naši uporabniki, saj upravljamo z nenadomestljivo dobrino – vodo, pri čemer sta kakovost in odgovornost ključnega pomena.« David Penko, direktor 

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami