Obilo lepega in vse dobro v letu 2022!

Novice

31. 12. 2021

Leto 2021 je za nami. Ne glede na razmere in izzive, smo ga s pravimi odločitvami, dobrim delom in prilagoditvami poslovno uspešno zaključili, kar je nedvomno dodatna spodbuda za pogumen vstop v leto, ki se začenja. Naj bo to priložnost za zahvalo vsem, ki smo prispevali k uspehu in dobremu vzdušju. V prvi vrsti so zaposleni tisti bistven in nepogrešljiv člen, ki strokovno in predano izkazujejo pripadnost podjetju ter kakovostno izvajajo svoje delovne naloge. Motiv za naše delo ste naši uporabniki, občani Postojne in Pivke, in prav stik z vami je naše vodilo, ki mu sledimo ter se zaradi vas nenehno trudimo za napredek. Veliko pomeni tudi zaupanje občin ustanoviteljic in povezovanje z vsemi partnerji ter lokalnimi deležniki, ki izkazujete željo po sodelovanju in le-to gradi uspešne zgodbe in izkušnje.

Tudi v letu 2022 si bomo prizadevali za nadaljnji uspešen razvoj podjetja. Želimo si nadaljevati dosedanje uspešno poslovanje, uresničenje ambiciozno in inovativno zastavljenih projektov, vzpostavitev novih področij in izboljšav, s katerimi bo podjetje utrdilo svoj položaj predvsem pri svojih uporabnikih, pa tudi širše, v državnem merilu, kjer se Kovod Postojna trenutno uvršča med petnajst najbolj uspešnih komunalnih podjetij. S pomočjo usposobljenih zaposlenih bomo še naprej utrjevali položaj zanesljivega in kakovostnega ter okolju prijaznega poslovnega partnerja na področju oskrbe s pitno vodo, odvajanja in čiščenja odpadnih voda ter drugih dejavnosti, ki jih izvajamo. Visoka kakovost storitev, skrb za okolje, varnost in zdravje pri delu ter družbena odgovornost sodijo med cilje, ki bodo naše vodilo v tem letu.

 

Stremimo k skupnim ciljem, poiščimo skupne rešitve, predvsem pa naj nas povezujejo skupne priložnosti, saj je sodelovalna moč tista, ki preseže marsikaj.

Obilo lepega v 2022!

David Penko, direktor

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami