Že tretje leto zapored smo za svoje poslovanje prejeli platinasto boniteto odličnosti

Novice

5. 9. 2022

Naše podjetje je tudi v letošnjem letu prejelo platinasto boniteto odličnosti. Med najvišje nagrajena podjetja se uvrščamo s svojim uspešnim poslovanjem, ki ga izkazujemo že več let. Poslovno oceno oziroma boniteto na vseslovenski ravni poslovnim subjektom dodeljuje analitična hiša Dun & Bradstreet d.o.o..

»Kakovost in odgovornost vseh zaposlenih, ki jo dnevno izkazujemo s svojim delom in prizadevanji, je tudi v letošnjem letu prispevala k uspešnemu poslovanju našega podjetja. Kljub razmeram, ki v zadnjem obdobju precej vplivajo tudi na gospodarstvo, se uspešno prilagajamo vsakoletnim izzivom. Naše vodilo je naše poslanstvo, vezano na naše uporabnike, ki izpostavlja skrb za našo pitno vodo ter nepogrešljivo infrastrukturo našega vsakdana. Nedvomno je za to zaslužen usposobljen in predan kader, torej zaposleni, ki skrbijo za visoko raven storitev, za razvoj, napredek, sodelovanje z uporabniki, lokalnimi deležniki in ostalimi partnerji. Pridobljena nagrada je potrditev naših skupnih prizadevanj, a hkrati tudi obveza in motiv za nadaljnje izboljšave in kakovostno delo.« David Penko, direktor

Platinasta bonitetna odličnost predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetij. Temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetja, ki napovedujejo nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih. Podjetja s platinasto bonitetno odličnostjo poslujejo izjemno ter izpolnjujejo stroge kriterije za doseganje nizke verjetnosti za nastanek negativnih dogodkov v prihodnjih dvanajstih mesecih. Bonitetna odličnosti poslovnemu okolju sporoča tudi uspešnost finančnih rezultatov, trajnost in stabilnost, saj izkazuje kontinuirano brezhibno poslovanje, ter vzornost in zanesljivost zaradi dobre plačilne discipline. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven.

 

 

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami